ПАРАМЕТРЛЕРІ БАР ЕСЕПТЕРДЕГІ МАТЕМАТИКАЛЫҚ ОБЬЕКТІЛЕРДІҢ ИНВАРИАНТТЫЛЫҒЫ - Тайжанова, Д.Т.; Алимханов, Ш.Ф. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Авторлық–нәтижелі оқудың әдістемесі, сонымен қатар модульдік–редуктивті оқыту технологиясы ретінде кеңес беру түрінде көрінеді. Мақалада параметрлері бар есептердегі математикалық объектілердің инварианттылығын зерттеу қарастырылады.
Keywords: параметрі бар есептер; инварианттылық ұғымы