ҚАЗІРГІ МЕКТЕПТІҢ БІЛІМ БЕРУ ПРОЦЕСІНДЕ ЖЕКЕ ТҰЛҒАНЫҢ СЫНИ ОЙЛАУЫН ДАМЫТУ - Рахимова, Э.Е.; Кебиспаева, А.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Қазіргі мектептің негізгі мақсаты–әр оқушыда тез өзгеретін әлемде жайлы өмір сүретін бәсекеге қабілетті тұлғаны тәрбиелеу. Қазіргі табысты адам еркін, шығармашылық тұлға ретінде бейнеленеді, өзін–өзі дамытуға ұмтылады.
Keywords: сыни тұрғыдан ойлау; білім беру процесі; заманауи мектеп; тұлға