ОРГАНИКАЛЫҚ ЗАТТАРДЫҢ ҚҰРЫЛЫСЫН АНЫҚТАУДА ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ƏДІСТЕРДІ ҚОЛДАНУҒА НЕГІЗДЕЛГЕН ЕСЕПТЕР - Абдыкаликова, К.А.; Қапезова, А.М.; Жунаева, М.Н. (My University, 2019)
Аннотация Бұл мақалада УК, ИҚ, ЯМР спектрлерді органикалық қосылыстардың құрылысын анықтауға бағытталған есептерді шығару əдістері берілген. Осы тақырыпта жаттығулар орындау студенттерді өздігінен ізденуге дағдыландырады. Abstract This article presents the methods of setting the tasks for determining the structure of the UV, IR and NMR spectra. Doing exercises on this topic will help students study independently.
Tasks on the determination of the structure of organic substances using physic-chemical methods
Keywords: УК; ИҚ; ЯМР спектрлер; функционалдық топтар; хромофорлар; сигналдар шыңы; сигналдардың мультиплеттілігі; UV; IR; NMR spectrs; functional groups; chromophores; signals; multiplicity of signals