ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ БІЛІМ БЕРУДЕГІ ИННОВАЦИЯЛАР ЖƏНЕ ƏЛЕМДІК ТƏЖІРИБЕЛЕР - Наурызбаева, С.Н.; Абзалқызы, Г.; Бейсенбеков, Е.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада Қазақстан Республикасындағы білім саласының инновациялық дамуы мен қарқынды өзгерістері, ғылым саласындағы əлемдік тəжірибелердің біздің елімізге енуі, білім саласының жаңа атрибуттарының күшіне енуі туралы ақпараттар қамтылған. Сонымен қатар, Білім саласындағы ең табысты халықаралық тəжірибеге негізделгенинновациялық заманауи тұжырымдар қамтылған.
Keywords: оқу процесі; ұлттық бірыңғай тестілеу; ғылыми-зерттеу; электрондық оқулықтар; цифрлық білім