СЮЖЕТТІК–РӨЛДІК ОЙЫНДАР АРҚЫЛЫ ЖОҒАРЫ СЫНЫП ОҚУШЫЛАРЫНЫҢ ШЕТ ТІЛІНДЕ КОММУНИКАТИВТІК ДАҒДЫЛАРЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Серікова, Г.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада жоғары сынып оқушыларының шет тілінде коммуникативтік дағдыларын қалыптастырудың маңыздылығы мен шет тілін меңгертуде сюжеттік–рөлдік ойындарды қолдану жолдары қарастырылған. Ойын элементтерін қолданудың талаптары мен шарттары, тиімділігі атап көрсетілген. Оқушының шет тілінде еркін қарым–қатынас жасауына бағытталған тапсырмалар ұсынылған.
Keywords: Коммуникативтік құзыреттілік; сюжеттік–рөлдік ойындар; сөйлеу қызметінің түрлері