МЕКТЕПКЕ ДЕЙІНГІ МЕКЕМЕДЕ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР АРҚЫЛЫ БАЛАЛАРДЫҢ ҚЫЗЫҒУШЫЛЫҒЫН ДАМЫТУ ЖОЛДАРЫ - Минайдарова, М.И. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада мектепке дейінгі топтарда жаңа педагогикалық технологияларды ұйымдастыруда инновациялық технонлогиялар арқылы балалардың қызығушылығын дамыту жолдары қарастырылған.
Keywords: Бала; тәрбие; білім; отбасы; мектеп