ҚАНИПА БҰҒЫБАЕВАНЫҢ «АДАСҚАН ЖАПЫРАҚ», «ƏБДІЛДАНЫҢ АЛМА БАҒЫНДА» ӨЛЕҢДЕРІНІҢ КӨРКЕМДІК ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Наби, Т.Б.; Бекбосынова, А.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Қанипа Бұғыбаеваның шығармалары көктем мен күз мезгілдерінің мамыражай сəттерін көз алдымызға елестетеді. Ақынның өлеңдері оқыған жанға шынайылылықты көрсететін керемет туындылар. Оның жырлары адам өмірінің шуақ шашқан, бақытты кезеңдерін еске салады.
Keywords: теңеу; символ; сөз қолданысы; өлең