МЕКТЕПКЕ ДЕЙІНГІ ҰЙЫМДАРДА ОҚУ МЕН ТӘРБИЕЛЕУ ҮДЕРІСІНДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР - Кинжекова, Р.С.; Сапашева, К.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мақалада мектепке дейінгі білім беру жүйесінде қолданылып жүрген педагогикалық технологияларға- ынтымақтастық педагогикасы, ойын арқылы оқыту, проблемалық оқыту, модульдік оқыту, дамыта оқыту, өздігінен оқыту, сын тұрғысынан ойлауды дамыту, оқытудың компьютерлік технологиясы, бағдарламалап оқыту, деңгейлеп оқыту т.б. талдау жасалып, тиімділігі айқындалған.
Keywords: инновациялық технологиялар; Мектепке дейінгі білім беру стандарты; мектепке дейінгі оқыту мен тәрбиелеу; ұйымдастырылған оқу әрекеті; бала тұлғасының қалыптасуы мен дамуы