ӨНДІРІСТІК ОҚЫТУ САБАҒЫНДА КӨРНЕКІ ӘДІС–ТӘСІЛДЕРДІ ҚОЛДАНУ - Байтенова, А.А.; Бирюк, Е.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Бұл мақалада демонстрациялық емтиханда студенттердің кәсіби құзыреттілігін қалыптастыруға әсер ететін өндірістік оқыту сабағындағы магистрлік жұмыстың көрнекі әдістері егжей–тегжейлі сипатталған. Өндірістік оқытудың көрнекі әдістерін қолдану мәселесін зерттеу және оқу процесінде қолдану. Құрылыс жұмысшыларын өндірістік оқытудың көрнекі әдістерін ұйымдастыру тәжірибесін жалпылау.
Keywords: түсіндіру; экскурсия; көрнекі құралдар; демонстрация; жаттығу; шеберлік; жұмыс қарқыны; өндірістік тәжірибе