ОҚУШЫЛАРДЫҢ БІЛІМІНДЕГІ ОЛҚЫЛЫҚТАРДЫ ТОЛЫҚТЫРУ ЖҰМЫСЫНЫҢ ДИДАКТИКАЛЫҚ ШАРТТАРЫ - Карипова, А.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада білім алушылардың біліміндегі олқылықтарды толықтыру жұмысының дидактикалық шарттары қарастырылады. Пандемия дағдарысы əлемдік білім беру жүйесіне жəне Қазақстанға əсері жəне білім алушылардың біліміндегі олқылықтардың орнын толықтырудың алгоритмі көрсетіледі. Алгоритм диагностикалық, жоспарлау, жүзеге асыру жəне талдау жұмысы кезеңдерінен тұрады.
Keywords: Халықаралық тəжірибе; пандемиялық дағдарыс; білім беру жүйесі; білім алушылардың біліміндегі олқылық; дидактикалық шарт