ШАҒЫН ЖИНАҚТЫ МЕКТЕПТЕРДЕ ХИМИЯНЫ ОҚЫТУДЫҢ ҚИЫНШЫЛЫҚТАРЫ - Исмагулова, А.Ж.; Жумабекова, А.С. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бүгінгі таңда шағын жинақты мектептерде химияны оқыту өзекті мәселелердің бірі. Бұл мақалада шағын жинақты мектептердегі химия пәнін оқытудың қиыншылықтары, сондай-ақ осы кедергілерді жеңу жолдары мен тәсілдері қарастырылып отыр.
Keywords: шағын жинақты мектептер; білім беру; химияны оқыту