ҚҰҚЫҚТЫҚ НИГИЛИЗМ: ЖЕҢУ ЖОЛДАРЫ - Диханбай, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақала тақырыбының өзектілігі қоғамының ауысуы, нарықтық қатынастар өмірдің барлық салаларында өзгерістерге əкелді, олар: экономикалық, саяси, əлеуметтік, рухани өзгерістер. Сөзсіз оның бір қатары, өткір əлеуметтік проблемалардың бірі – жастардың құқықтық нигилизмі, қалыптасу буынның өзгеруі. Қазақстан өзін құқықтық мемлекет ретінде орнықтырғандықтан ондағы қоғамда оған лайық болуы тиіс.
Keywords: нигилизм; құқықтық нигилизм; əлеуметтік өзгерістер