АҚПАРАТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРҒА НЕГІЗДЕЛГЕН ҚАШЫҚТЫҚТАН БІЛІМ БЕРУ - Исина, А.Б.; Саулебаева, А.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Қашықтан оқыту формасы көпшіліктің өз бетінше үздіксіз жалпы білім алу жүйесін, өзара ақпарат алмасуын қалыптастырады және жүзеге асырады. Білім берудің біртұтас ақпараттық жүйесін құру арқылы оқушылар мен студенттердің білім деңгейін көтереді.
Keywords: жаһандану; қашықтықтан оқыту; ақпарттық технология; ресурс