МОБИЛЬДІ САЙТТЫ ӘЗІРЛЕУДІҢ ЗАМАНАУИ ӘДІСІ - Аман, К.П.; Казбенова, Д.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Адаптивті кескіндер сіздің сайтыңызға дисплей өлшеміне байланысты әртүрлі өлшемді кескіндерді ұсынуға мүмкіндік береді. Бұл ұялы телефон немесе планшет пайдаланушылары кішірек кескіндерді ала алатынын білдіреді. Google сайтын оңтайландыруды сәйкестендіру, шағын құрылғыларда кішірек кескіндерді орналастыру мүмкіндігі Google іздеу нәтижелерін жақсартуға көмектеседі. Шағын құрылғыларда сайт беттерін жүктеуді жылдамдатады.Ұялы телефон және планшет пайдаланушылары үшін деректердімобильді желілерде жылдамырақ жүктеу уақытын қамтамасыз ету мәселерері қарастырылады.
Keywords: мобильді желі; ұялы телефон; планшет; адаптивті веб-дизайн; кескіндер