ОҚУШЫЛАРДЫҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ – ФУНКЦИОНАЛДЫҚ САУАТТЫЛЫҒЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ ҮШІН ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ–ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ШАРТТАРЫН АЙҚЫНДАУ ЖОЛДАРЫ - Альмуханова, А.К.; Ибраева, Р.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Жалпы білім беретін меткебінде математиканы оқытудағы психологиялық– педагогикалық шарттарды белгілеп атап өту болып табылады. Оқушыларға қазіргі заман талабына сай математикалық білім беру күрделі мәселе, сол үшін мұғалімнің психологиялық–педагогикалық шарттарды ескеруінің және психологиялық–педагогикалық талдай жасай білуінің маңызы ерекше.
Keywords: Психологиялық–педагогикалық шарттары; функционалды сауаттылық; математикалық білім