БАЛАНЫҢ ЕҢБЕК ТƏЖІРИБЕСІНДЕ ҮЗДІКСІЗ КƏСІБИ ДАМУЫ - Набидоллин, Б.К.; Муратбекова, А.А.; Сабиева, А.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі: «Ғаламторға тəуелділіктен» құтылудың бір жолы- өз уақытын тиімді пайдаланып, еңбекке араласып, шынайы өмірге көп бейімделу. Мақсаты: Жастардың арасында салауатты өмір салтын қалыптастыру, дене қимылдары арқылы баланың жаңа қызығушылығын ояту, бос уақытын тиімді пайдалану жолдарын бала санасына сіңіру.
Keywords: саналы; сергек болуы қажет; Болашағы жарқын мықты мемлекет болу үшін сол елді құрайтын адамдардың дені сау