ҰЛТАРАЛЫҚ КЕЛІСІМ ДОКТРИНАСЫ ЖƏНЕ «МƏҢГІЛІК ЕЛ» ИДЕЯСЫ - Шаукенов, Ж.А. (My University, 2019)
Аннотация Ұлт бірлігін қамтамасыз ету – демократиялық, зайырлы, құқықтық жəне əлеуметтік мемлекет құрудың маңызды шарт. Мемлекеттің экономикалық өсуі, əлеуметтік ілгерілеуі, демократиялық дамуы қоғам бірлігі ұйысқан жəне сақталған жағдайда ғана жүзеге асады. Abstract Ensuring the unity of the nation is the most important condition for building a democratic, secular, legal and social state. Economic growth, social progress, democratic development of the state is carried out only in cases where the preservation of the unity of society is ensured.
The doctrine of national consensus and the idea «Mangіlіk el» (the eternal country)
Keywords: Н.Ə. Назарбаев; Қазақстан – 2050 Стратегиясы; «Мəңгілік Ел»; доктрина; «Қазақстанның ұлт бірлігі доктринасы»; патриотизм; дəстүр; мəдениет; N.A.Nazarbayev; Strategy Kazakhstan – 2050; «Mangilik El»; doctrine; «national unity doctrine of Kazakhstan»; patriotism; traditions; culture