ЖАҢА БУЫН ЖАС МАМАНДАРДЫҢ ҚҰНДЫЛЫҚТАРЫ МЕН МҰРАТТАРЫ - Сəлім, Ж.Е.; Елемисова, А.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Қазақстандық жастардың өкілдері достықты бағалайды, жеке басын жəне қадірқасиетін құрметтейді, олардың отбасылық құндылықтары, толеранттылық пен прагматизм жоғары бағаланады. Жастар қоғамдастығын, Қазақстандағы жас буын мамандарының құндылықтары мен мұраттарын анықтау өте маңызды жағдай болып табылады.