БІЛІМ БЕРУДЕГІ АҚПАРАТТЫҚ ЖӘНЕ КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР - Антаева, М.Т.; Антаева, Т.Р. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақаланың өзектілігі оқыту үрдісі жаңа технологияларды қолдану арқылы оқушылардың білім деңгейін арттыру және тиімді қолдана білу болып табылады. Жұмыстың мақсаты шығармашылықпен жұмыс істей отырып, заман талабына сай іскер, жан–жақты, терең білімді, интеллектуалдық деңгейі жоғары дамыған шәкірт тәрбиелеу. Оқушының таным белсенділігін қалыптастыру барысында шығармашылық ізденістің тиімді жолдарын үйрету, білім сапасын көтеру.
Keywords: технология; ақпараттық; сабақ; зерттеу; қолдану; әдістер