БАЛАБАҚШАДА ЖАҢА ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНУ ӘДІСТЕРІ - Аубакирова, Т.У. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Қазіргі заман инновациялық қызметі– балабақша балалармен жұмыс істеуде инновациялық технологиялар, әдістер, балалардың психологиясы мен педагогикасын терең білуі педагогтардың нақты бір жетістіктерге жетуін қарастырады.
Keywords: танымдық қызмет; практикалық қызмет; концептуалдық жағдайлары; қиялды; шығармашылық зейіндерді; оқу қызметтің мотивациясын дамыту; соңғы үлгідегі жаңа техникалық құралдарды компьютер; интерактивті тақталарды еркін пайладана білуі