РУХАНИ ҚҰНДЫЛЫҚТАРҒА НЕГІЗДЕЛГЕН- ОҚУ МЕН ТӘРБИЕ - Махмутова, Г.О.; Байгенжина, Д.Т.; Айдарбекова, Р.О. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Бүгінгі балалар еліміздің ертеңгі болашағы екенін ескерер болсақ, бәсекеге қабілетті, жаңа уақыттың өктем талаптарына үн қоса алатын ұрпақ тәрбиелеуіміз керек.
Keywords: қауымдастық; бәсекелестік; рухани құндылықтар; дамыту; мұра