ҚАЗАҚ ТІЛІ САБАҒЫНДА САНДЫҚ БІЛІМ БЕРУ АРҚЫЛЫ ОҚУШЫЛАРДЫҢ ПӘНГЕ ДЕГЕН ҚЫЗЫҒУШЫЛЫҚТАРЫН АРТТЫРУ - Ғабдуллина, А.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Ақпараттық технологияларды педогогикалық тұрғыдан дұрыс пайдалана білу қажет. Бұл жұмыстар оқушының сабаққа деген қызығушылығын арттырып, сабаққа деген ынтасын оятады, өз бетімен жұмыс істеуге, пікірталас ұйымдастыруға, проблемалық сұрақтарға жауап беруге, өмірмен байланыстыруға ықпал тигізеді.
Keywords: ақпараттық–коммуникациялық технологиялар; мультимедиялық оқулықтар; сандық білім