ӘЛ-ФАРАБИ МҰРАСЫ - ҚАЗІРГІ ПЕДАГОГИКАНЫҢ НЕГІЗІ - Жетру, Н. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Аннотация білім беруді ізгілендіру принципіне негіздеу, “оқыту”, “тәрбиелеу”, “тұлғаны қалыптастыру”.