СТУДЕНТ ЖАСТАРДЫҢ ГЕНДЕРЛІК СТЕРЕОТИПТЕРІ - Молдамұрат, Ф.Е.; Усембаева, А.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада жыныс пен гендер айырмашылығы, гендердің адамның əлеуметтік өміріне əсері мен гендерлік стереотиптердің тигізер əсері жайында айтылды. Сонымен қатар студент жастарарасында тұрақтанған стереотиптер келтіріледі.