EPEКШE БIЛІМ БЕPYГЕ ҚАЖЕТТІЛІКТЕРІ БАР БАЛАЛАРДЫ ҚОЛДАУДЫҢ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ-ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ШАРТТАРЫ - Байгалиева, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақаламда epeкшe бiлім беpy қажеттіліктері бар балалармен жұмыс істеу epeкшeлігі айтылған. Мұнда мектеп мұғалімінің инклюзивтік бiлім беpy іс-әрекетінде кездескен қиындықтары мен жетістіктері және оқыту әдіс-тәсілдерінің тиімді қолдануы туралы пікірлері айтылған.
Keywords: epeкшe бiлім беpy; инклюзив; технология; оқыту; мүдде