МЕКТЕП ОҚУШЫЛАРЫНЫҢ ОҚУ ЖЕТІСТІКТЕРІН БАҒАЛАУ ФОРМАЛАРЫ - Ещанова, Ж.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі: оқушылардың білім беру сапасы қай уақытта да бағаланатын, өлшенетін, бақыланатын көрсеткіш. Мақалада білім беру сапасын анықтайтын жұмыс түрлері көрсетілген. Оның ерекшелігін білу, əр мұғалім мен оқушының міндеті. Мақсаты: оқырмандар назарына оқу жетістіктерін бақылау жолдарын көрсеті, тиімді жақтарын сипаттау.
Keywords: сапа; бақылау; ҰБТ; портфолио; сыртқы бақылау; ішкі бақылау