МАГИСТРАНДАРДА ЦИФРЛЫҚ ДАҒДЫЛАР НЕГІЗІНДЕ РЕФЛЕКСИЯЛЫҚ МӘДЕНИЕТТІ ҚАЛЫПТАСТЫРУ: СЫН–ҚАТЕРЛЕР МЕН ПЕРСПЕКТИВАЛАР - Шамитдинов, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақала рефлексиялық мәдениет пен магистранттардың цифрлық дағдыларының арасындағы байланысты қарастырады. Осы саладағы негізгі міндеттер мен перспективалар, соның ішінде цифрлық технологиялардың қарқынды даму серпіні және цифрлық дағдыларды анықтау мен өлшеудегі екіұштылық талқыланады.
Keywords: рефлексиялық мәдениет; цифрлық дағдылар; кәсіби даму; цифрлық технологиялар; өздігінен білім алу