ДАРЫНДЫ ОҚУШЫЛАРДЫҢ ЗЕРТТЕУШІЛІК ІС– ӘРЕКЕТІН ДАМЫТУ - Ертышпаева, Ж.Ж.; Ахметова, Ш.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Бұл мақалада оқушылардың зерттеушілік іс – әркетін бастауыш сынып мұғалімдері өз тәжірибесінде қалай жүзеге асырылып жатқандығы жөнінде ой бӛліскен. Зерттеушілік іс – әркетке бағытталған бір сабақ үлгісі кӛрсетілген.
Keywords: Зерттеушілік; білу; түсіну; талдау; бағалау оқу әрекетері