ЫБЫРАЙ МҰРАСЫ – МƏҢГІЛІК ӨНЕГЕ МЕКТЕБІ! - Оразбаева, Г.Б.; Нургожина, Г.А.; Нұрмағамбет, М.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі: Қазіргі жас буын жан-жақты терең білімді, ойшыл, тапқыр болғаны болуы. Ұлттың рухани-экономикалық, əлеуметтік тұрғыда өсіп-жетілуі білімнің мазмұндылығы мен маңызына, оған деген көзқарасқа тікелей қатысты екені сөз етілген. Мақсаты: Өсіп келе жатқан жас буын өз бастаған ісін аяғына дейін апаруына ықпал жасап, біздің арқамызда білімге деген құштарлықтарын ояту, жеке тұлға болып қалыптасуына көмектесу.
Keywords: еңбек; тəртіп; тəрбие; білім