АЛА ДАМУЫНДА АРТ-ТЕРАПИЯНЫҢ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ МАҢЫЗЫ - Жандилдина, Р.Е.; Ақылбекова, Л.Б.; Оспанбекова, Р.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Арт-терапевтік процесте бала да, ересек те оң өзгерістерде құнды тәжірибе жинайды. Бірте-бірте өзін-өзі терең тану,өзін-өзі қабылдау, дамуды үйлестіру, тұлғалық өсу пайда болады. Бұл – өзін-өзі анықтаудың, өзін-өзі танудың, тұлғаны өзін-өзі белсенді етудің әлеуетті жолы.
Keywords: Арт-терапевтік процес; бала; ересек; оң өзгерістер; құнды тәжірибе; терең тану; өзін-өзі қабылдау; дамуды үйлестіру; тұлғалық өсу; әлеуетті жол