РОБОТ ТЕХНИКАСЫН ОҚЫТУ ҮРДІСІНДЕ LEGO DIGITAL DESIGNER БАҒДАРЛАМАСЫН ПАЙДАЛАНУ - Айтбенова, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Ұсынылған мақалада білім беру үрдісінде робот техниканы қолдану мүмкіндіктері, LEGO Digital Designer бағдарламасының артықшылықтары мен пайдаланушыларға арналған мүмкіндіктері қарастырылған. LEGO Digital Designer бағдарламасында жасалған жұмыстар көрсетілген.
Keywords: робот техникасы; LEGO конструкторлар; LEGO Digital Designer