ЗАМАНАУИ САБАҚ: ДӘСТҤР ЖӘНЕ ИННОВАЦИЯЛАР. ҮШ ТІЛДІК БІЛІМ БЕРУ ПРОБЛЕМАЛАРЫМЕН ШЕШУ ЖОЛДАРЫ - Еришева, Г.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Бұл мақалада химия–биология сабақтарында кӛптілділік компонеттерін қолданудың өзекті мәселелері қарастырылады. Бүгінгі күні мектепте үштілді меңгерген тұлғаны оқыту мен тәрбиелеу өзекті болып отыр. Үштілдік білім беру бүгінгі жас ұрпақ үшін маңызды, сондықтан сапалы білім беру арқылы болашақ іргесін мықты ете аламыз.
Keywords: білім беру; жаңа технологиялар; тілдік курстар; үштілдік компоненттер; кіріктірілген сабақ