ЕРЕКШЕ БІЛІМ БЕРУДІ ҚАЖЕТ ЕТЕТІН БАЛАНЫ ЛОГОПЕДИЯЛЫҚ САБАҚТА СӨЙЛЕУІН ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАРДЫ КІРІКТІРЕ ОТЫРЫП ДАМЫТУ - Карина, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Инклюзивті білім берудің маңызды міндеттерінің бірі болып оқушылардың оқудағы қажеттіліктерін ескере отырып, оқу процесін нәтижелі ұйымдастыру, білім алу жағдайларын жасау табылады. Ерекше білімді қажет ететінбалаларды оқыту процесін қамтитын оқу жоспарлары мен оқу бағдарламаларына ұлттық құндылық негіздерін енгізу заман талабы.
Keywords: Түзету педагогикалық әсердің кешенді жүйесінде ұлттық құндылықтырды кіріктірубала дамуының бір бөлігі