БІЛІМ БЕРУДЕ АҚПАРАТТЫҚ – КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ ТИІМДІЛІГІ - Елемесова, М.М.; Амиреева, М.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада қазіргі таңда өзекті мәселелердің бірі болып отырған білім беру саласындағы АКТ мәселелеріне талдау берілген. Әртүрлі платформалардың мақсаты, формалары, қолдану бағыттары мен АКТ пайданудағы алынған нәтижесі туралы жазылған.
Keywords: Есептік жазба; топқа бөлу; рандомды таңдау; бейнесабақ; әдіс алмасу; баламалы шешімдер; оқушылар арасындағы бәсекелестік; көрнекілік каналы