ПРОБЛЕМАЛЫҚ ОҚЫТУ – ТҰЛҒАНЫҢ ТАНЫМДЫҚ ӘРЕКЕТІН БЕЛСЕНДІРУДІҢ НЕГІЗГІ ҚҰРАЛЫ - Адиятова, А.Т.; Ниязбекова, Г.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Тұлғаның проблеманы шешу дағдыларын қалыптастыруға бағытталған тәсілдерді қолдану жолдары баяндалады. Оқыту әрбір оқушы үшін мәнді жеке шығармашылық үрдіс бола алатынын тілге тиек етеді. Мақсаты. Оқушылардың танымдық белсенділін арттыру жолдарын көрсету,сабақта проблемалық жағдай тудыру тәжірибесімен бөлісу.
Keywords: тұлға; дағды; тәсіл; мәнді