БІЛІМ БЕРУДЕ ҚОЛДАНУҒА АРНАЛҒАН МОБИЛЬДІ ҚОСЫМШАНЫ ƏЗІРЛЕУ - Ерсултанова, З.С.; Байбосынова, А.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2020)
Мақаланың мақсаты заманауи мобильді технологиялардың білім беру салаларына қарқынды түрде еніп жатқаны жəне мобильді қосымшаларды қолдану айтарлықтай тиімді екенін түсіндіру. Сонымен қатар, білім беруде қолданылатын мобильдік қосымшаларды əзірлеуге арналған компьютерлік бағдарламаны қолдану əдісінің негізін көрсету.
Keywords: электронды құрылғы; ұялы телефон; Android; экран; блоктар; интернет