ХИМИЯНЫ ОҚЫТУДАҒЫ ЗАМАНАУИ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР - Кошербаев, С.Б.; Зарипбаев, К.Ш. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Педагогикалық технологияларды, оқытудың заманауи әдістерін қолдана отырып, талапкерлер мен студенттерді әлемдік талаптар деңгейінде оқыту туралы айтылған.
Keywords: химия; интерактивті әдістер; логикалық қорытынды; пирамида; қосақлы; элементтер; металдар; бейметалдар