ӘДЕБИЕТТІК ОҚУ ӘДІСТЕМЕСІ - Кушмурзина, Д.Х.; Шинбулатова, К.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2018)
Оқу-әдістемелік құралда бастауыш сыныптың «Әдебиеттік оқу» пәнін оқытудың мәселелері, әдебиеттік оқу пәнінің білім беру жүйесіндегі маңызы, оқытылу ерекшеліктері, мәтіндермен жұмыс жасаудың әдістемесі қарастырылады. Оқу-әдістемелік құрал болашақ бастауыш сынып мұғалімдерін даярлайтын жоғары оқу орындарының күндізгі және сырттай оқу бөлім студенттері мен оқытушыларына арналған.