АҚПАРАТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ БІЛІМ БЕРУ ҮРДІСІНДЕ ҚОЛДАНУ ЗАМАН ТАЛАБЫ - Оташева, Салтанат Қонысбайқызы (My University, 2019)
Педагогикалық технология оқу үрдісімен, яғни мұғалім мен оқушының іс-əрекеті мен, оның құрылысы мен, құралдармен, əдістері жəне түрлерімен түбегейлі байланыскан. Жаңа технологияны меңгеру мұғалімнен асқан шеберлікті, арнайы дайындық пен ізденісті, сауаттылықты қажет етеді. Педагогическая технология тесно связана с учебным процессом, т.е. с деятельностью учителя и ученика, его строением, средствами, методами и видами. Освоение новых технологий требует от учителя высокого мастерства, специальной подготовки и поиска, грамотности. Pedagogical technology excellent rdsen, any mugalim me ousine IC-reket me, any urility me, Alderman, deter and trimen tagal Balanescu. The new technologian meguru man Asan search, Arnie dayindi pen sdest, sattelite aget eted.
Keywords: елбасының жолдауы; инновация; жаңашылдық; үрдісі; парадигма; Послание Главы государства; инновации; новаторство,; тенденции; парадигма; Message of the Head of state; innovation; innovation,; trends; paradigm