ҚАЗІРГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ САНДЫҚ БІЛІМ РЕСУРСТАРЫ МҰҒАЛІМНІҢ КӨМЕКШІ ҚҰРАЛЫ - Маженова, Л.Т.; Маженова, С.Т.; Маткеева, У.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі және мақсаты: Мақалада инновациялық сандық білім ресурстарын мұғалімнің нақты тәжірибеден өткен нәтижесі арқылы сараптама жасалған. Сандық ресурстар бірнеше түрлерге жіктеліп көрсетілген. Тәжірибе нәтижесінде пайдасы мен зияны, тиімді және тиімсіздері, сабақтың нақты қай кезеңінде қолданған тиімді жақтары көрсетілген. Мұғалімдер мен оқушылардан алынған сауалнама бойынша диаграмма қорытынды жасалған.
Keywords: АКТ; сандық білім ресурстары; инновация; тиімді; тәжірибе