АКТ–ны САБАҚТА ПАЙДАЛАНУ ҚАЗАҚ ТІЛІ МЕН ӘДЕБИЕТІ САБАҚТАРЫНДА БІЛІМ САПАСЫН АРТТЫРУДЫҢ МАҢЫЗДЫ ФАКТОРЫ БОЛЫП ТАБЫЛАДЫ - Утегенова, А.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі және мақсаты. Мақалада қазіргі таңда мектептерде, соның ішінде, қазақ тілі мен әдебиет пәндерінде ақпараттық технологияларды қолданудың тиімділігі айтылды. Сабақта АКТ–ны сапалы қолдануды ұйымдастыру үшін мұғалімнің АКТ құралдарын пайдалану бойынша жеткілікті дайындығы, дамытуы және өзекті тұстары сөз етілген.
Keywords: ақпараттық–коммуникациялық технологиялар; педагогикалық мәселелер