ЖАҢА БІЛІМ ИННОВАЦИЯСЫ- ЖАУАПТЫ ІС - Оспанова, Г.А. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
ХХІ ғасыр жаңа технологиясы жаңа бағытқа бағдарлайды. Жаңа технологиялар- болашақта сапалы білім беретін жүйе.
Keywords: СМАРТ; СТО; АКТ; Блум таксономиясы; бағалау