ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИННІҢ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ КӨЗҚАРАСТАРЫНЫҢ БҮГІНГІ БІЛІМ БЕРУ МАЗМҰНЫ МЕН ҮНДЕСГІГІ - Абжанова, А.К.; Абдиханова, К.О. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Жаһандану заманында Ы.Алтынсариннің педагогикалық көзқарастары әлеуметтік – педагогикалық сұрақтарды шешудегі басты әдіс және ұстаным болып табылады.
Keywords: педагогикалық көзқарастар сабақтастығы; оқыту үдерісі; жаһандану мәселесі; педагогикалық үндестік