ОҚУШЫЛАРДЫ ТƏРБИЕЛЕУДЕГІ ӨЛКЕТАНУ ЖҰМЫСТАРЫНЫҢ МАҢЫЗЫ - Егинбаева, А.Е.; Жанайдарова, А.Ш.; Сайлау, С.О. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада оқушыларды тəрбиелеудегі өлкетану жұмыстарының білім беру мен тəрбиелеуді өмірмен байланыстыратын маңызды құрал екенін көрсетіп отыр. Мақалада мектептегі өлкетану жұмыстары арқылы оқушылардың туған жерге деген сүйіспеншілігінің арттыру жолдары баяндалған.
Keywords: Өлкетану; мектеп; оқушы; тəрбие; білім беру; туған өлке; педагогика; мұғалім; рухани; тарих; отбасы; топонимика; экспедиция