МЕТОДИКА ПРЕПОДАВАНИЯ ЭКОНОМИЧЕСКИХ ДИСЦИПЛИН В ТиПО - Жилкайдарова, А.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақалада Елбасы Н.Ə. Назарбаевтың білім берудегі алға қойған мақсаттарын заманауи əдістермен шешу ұсынысын жүзеге асыру жолдары көрсетілген. Мақала ғылыми тұрғыдан негізделген.