ҚАЗАҚ ТІЛІ САБАҒЫНДА ЖАҢА ТЕХНОЛОГИЯЛАР МЕН ӘДІС – ТӘСІЛДЕРДІ ТИІМДІ ҚОЛДАНУ - Умарова, Б.А.; Хасенова, М.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Бұл жұмысымызда қандай цифрлық технологияларды қолданып жүрміз, қалай қолданып жүрміз және оның тиімділігі жөнінде ой бөліспекшіміз. Қазіргі таңда әр мұғалімнің алдына қоятын мақсаты мен міндеттерінің ең бастысы – қарқынды да тез дамып келе жатқан әлемде білікті де білімді және жан–жақты көзқарастары қалыптасқан жеке тұлғаны қалыптастыру .Ыбырай Алтынсариннің педагогикалық қызметін қазіргі уақыттағы білім беру жүйесінде қолданудың яғни заманауи мұғалімнің қызметінде көрсету.Бүгінгі күннің талабы осы тиімді технологияларды игеру және білім беруде қолдана алу, бейімделу.
Keywords: технологиялар; білім беру; интернет желісі; ақпараттық; цифрландыру