АСФАЛЬТОБЕТОНДЫ ҚОСПАЛАРДЫ ДАЙЫНДАУ ҚОНДЫРҒЫСЫ - Ағаділ, Ә. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл жұмыс асфальт қоспаларын өндіруге арналған қондырғыға шолу жасауға арналған.
Keywords: асфальтобетонный завод; асфальтобетонная смесь; установка