ЖАҢАРТЫЛҒАН БІЛІМ БЕРУДІҢ Ы.АЛТЫНСАРИН ІЛІМІМЕН САБАҚТАСТЫҒЫ - Сұлтанбекова, Ұ.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл ғылыми жұмыста Ы.Алтынсариннің құнды жұмыстарының мағыналары зерттелген. Бұл білімнің басты арналары, мектеп қабырғасы болсын, отбасылық білім болсын. Сондықтан бұл жұмыста Ы.Алтынсариннің білімге енгізген жаңашылдықтарына көп көңіл бөлінген.
Keywords: білім беру жүйесі; оқу-ағарту ісі; əдістеме; оқу-тəрбие жұмысы; парадигма; оқулық; хрестоматия; ұлттық педагогика; мектеп; бағдарлама