ОСОБЕННОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ ИЗОБРАЗИТЕЛЬНО-ВЫРАЗИТЕЛЬНЫХ СРЕДСТВ ЯЗЫКА В ХУДОЖЕСТВЕННОМ ТЕКСТЕ Н.В. ГОГОЛЯ - Мустакимова, Г.В. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақала Гоголь шығармашылығындағы тілдің көркемдік аймықтарын талдауға арналған.