АҒЫЛШЫН ТІЛІ САБАҒЫНДА МЕДИАРЕСУРСТАРДЫ ҚОЛДАНУДА ОҚУШЫЛАРДЫҢ СЫНИ ОЙЛАУЫНА ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ - Кадиршинова, Н.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақалада ағылшын тілі сабақтарында медиаресурстарды қолданудың оқушылардың сыни ойлау қабілетіне әсері зерттелді. Эксперименттік зерттеу нәтижелері медиаресурстарды жүйелі түрде пайдалану оқушылардың ақпаратты талдау, логикалық байланыстарды анықтау және аргументтерді бағалау дағдыларын дамытатынын көрсетті. Зерттеу барысында алынған мәліметтер медиаресурстардың білім беру үдерісіндегі маңыздылығын дәлелдеп, мұғалімдерге практикалық ұсыныстар берілді.
Keywords: медиаресурстар; сыни ойлау; ағылшын тілі; цифрлық технологиялар; білім беру